Съд в САЩ предяви обвинения в рекет и убийства на 22-ма

...
Съд в САЩ предяви обвинения в рекет и убийства на 22-ма
Коментари Харесай

Най-свирепата банда в Лос Анджелис си намери майстора

Съд в САЩ предяви обвинявания в рекет и убийства на 22-ма членове на бандата „ MS-13 ” за поредност от брутални убийства в Лос Анджелис, оповестява „ USA Today ”, представен от Блиц.

Американският президент Доналд Тръмп, говорейки за казуса с престъпността измежду незаконните мигранти, непрекъснато се базира на закононарушенията на латиноамериканската незаконна група „ MS-13 ” като една от главните закани за американското общество.

Според следствието обвинените, които са били арестувани предишния уикенд, са измежду най-жестоките убийци на групата, тероризираща града. Обвинението е издигнато върху седем закононарушения, в които обвинените са отвлекли жертвите си и са ги умъртвили, употребявайки бейзболни бухалки или хладно оръжие.

В един от случаите нападателите са отвлекли член на конкурентна тайфа, единствено тъй като е изтрил графити с името на бандата „ MS-13 ”. Жертвата е била посечена с мачете. Тялото е било разчленено, а сърцето изтръгнато от гърдите, след което останките са били захвърлени в каньон край града.

Асистентът за връзка на ФБР в Лос Анджелис, Пол Делакорт, назова закононарушението " ликвидиране със средновековна свирепост ". " Не сме срещали такова равнище на свирепост, обвързвано даже с „ MS-13 ” в Южна Калифорния ", сподели той пред публицисти.

От 22-ма арестувани 19 са незаконно в Съединени американски щати. Всички, с изключение на двама, към момента не са навършили 24 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР